Szállítási költség:

Magyarország területén:
  • bruttó 39.999 Ft-ig:    1.875 Ft
  • bruttó 40.000 Ft felett: ingyenes
Budapest területén:
  • bruttó 9.999 Ft-ig:          1.875 Ft
  • bruttó 10.000 Ft felett: ingyenes
A szállítást alapesetben az MPL futárszolgálat végzi. Budapest és Komárom-Esztergom megye területén saját gépkocsival szállítunk.

A szállítási költséget a rendszer a rendelés feladása során automatikusan generálja. A szokásostól eltérő súly (30 kg felett) és méretek (0,5 m felett) esetén a generált szállítási díj nem tekinthető véglegesnek, azt munkatársunk külön egyezteti a Megrendelővel.
   

Utánvét esetén a Megrendelő a csomagot átadó postai dolgozónak fizeti ki annak összegét. Az áruszámla a postai csomagban kerül elhelyezésre. 

Kérjük, az áru átvételekor a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjen ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet vagy szállítólevelet, s ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

A fenti díjak nem vonatkoznak a 30 kilogrammnál nehezebb, valamint a 1,5 méternél nagyobb termékek, termékcsoportok illetve papír tömegáru (másolópapír, leporelló, stb.) kiszállítására. Ezek szállítási díját a megrendelést követően a Szolgáltató egyezteti a Partnerrel.

Amennyiben a megrendelés összetétele kizárólag papír tömegáru (fénymásolópapír, leporelló) a külső szállítmányozóval történő kiszállítás díja, amely bruttó 1875 Ft, minden esetben kiszámlázásra kerül az ingyenes szállítási értékhatártól függetlenül. (kivéve az egyedileg szerződött partnereinknek)
1 doboz (5 csomag, csomagonként 500 íves) fénymásolópapír súlya kb. 12,5 kg.

Raklapos és sürgősségi szállításra is van lehetőség. Kérjük, ezzel kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Külföldre történő szállítás díjairól Ügyfélszolgálatunk tud pontos tájékoztatást adni!

Szállítási határidő:

A kiszállítást előre egyeztetett időpontban, általában a rendelést követő 3-4 munkanapon belül végezzük a raktárkészlet erejéig. Készlethiány esetén külön egyeztetünk a szállítás várható időpontjáról.
A megrendelés folyamata során opcionálisan megadható szállítás időpont nem tekinthető kötelező érvényűnek, de a rugalmas teljesítés érdekében figyelembe vesszük. Amennyiben Önnek a kiválasztott szállítási időpont tartása kiemelten fontos, a megrendelés leadása után keresse Ügyfélszolgálatunkat! 

Munkanapokon 16:00 óra után, valamint ünnepnapokon és hétvégén beérkezett megrendeléseket logisztikai szempontból az adott napot követő első munkanapon tekintjük érkezettnek.
Abban az esetben, ha egy termék tévesen lett megrendelve, az áru cseréjét ismételten csak a teljes szállítás megismétlésével tudjuk biztosítani. Ebben az esetben az ismételt szállítás költsége a vevőt  terheli.
Át nem vett megrendelés esetén a következő rendelést csak előre utalás esetén szállítjuk ki.